Geef uw advertentie meteen door via het formulier onderaan deze pagina. (Een Journaaltje opgeven? Ga dan naar deze pagina.)

Het Journaal van Beekdaelen
Een krachtige mix van online en offline zichtbaarheid


ONZE HOOFDSMAKEN

Ondernemersvideo
Lift mee op de bekendheid van de van Straetens: de bekendste familie van Beekdaelen en omgeving. Wij schrijven je bedrijf vakkundig in een van de afleveringen van deze internetserie, waarna een aantal familielieden een bezoek aan je bedrijf brengt. Zo wordt op luchtige wijze aandacht gegenereerd voor je product of dienst. Succes verzekerd én een onvergetelijke opnamedag!

Bereik: 35.000+ personen

Ondernemersverhaal
Een van onze redacteuren tekent het verhaal achter je bedrijf op of legt de aandacht op een bepaald product of bepaalde dienst. Aan jou de keuze. Het verhaal wordt ondersteund door bewegende foto’s - ja, je leest het goed - op ons online platform en stilstaande foto’s in ons gedrukte weekblad. Met als resultaat: onder de aandacht bij duizenden potentiële klanten!

Bereik: 25.000+ personen

Ondernemersadvertentie
De springlevende veteraan in de mix. Geprezen en geroemd om zijn doeltreffendheid. In bewegende modus op ons online platform, gestileerd in ons gedrukte weekblad. Met voorliefde voor de kracht van herhaling.

Bereik: 20.000+ personen

Daarnaast serveren wij een aantal toetjes waardoor een optimale mix van online en offline zichtbaarheid ontstaat. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gratis online vermelding
Een van de mogelijkheden is een gratis vermelding in ons overzicht van bijzondere bedrijven en verenigingen.
Download hiervoor dit formulier in, vul het in met een PDF-reader en mail het ons: Journaal van Beekdaelen_Invulformulier online vermelding.pdf


ADVERTENTIE OPGEVEN

Het Journaal van Beekdaelen verschijnt elke woensdag huis-aan-huis in Bingelrade, Doenrade, Jabeek, Merkelbeek, Puth, Schinnen, Schinveld, Sweikhuizen en Vaesrade en ligt op verschillende distributiepunten in Amstenrade, Hulsberg, Nuth, Oirsbeek, Schimmert en Wijnandsrade. 

Mail ons voor het opvragen van de advertentieprijzen. 

Indien u een bijlage meestuurt verzoeken wij u om deze een duidelijke naam te geven. Bijvoorbeeld “Advertentie [bedrijfsnaam]”. 

Aanlevertijden: Advertenties voor de eerstvolgende editie kunnen worden ingestuurd tot donderdag, 12 uur ‘s middags, voor de verschijningsdatum. Na dit tijdstip wordt de advertentie in de daarop volgende editie geplaatst. 

* verplichte velden
 

Door op verzenden te klikken plaatst u een advertentie-opdracht die in de aangegeven editie wordt geplaatst en nadien gefactureerd. Door op verzenden te klikken gaat u hiermee akkoord. Indien u geen kant-en-klare pdf aanlevert nemen wij uiteraard nog contact met u op.