Geef uw Journaaltje door via onderstaand formulier. (Advertentie opgeven? Ga dan naar deze pagina.)

Het Journaal van Beekdaelen
Een krachtige mix van online en offline zichtbaarheid


Het Journaal van Beekdaelen verschijnt elke woensdag huis-aan-huis in Bingelrade, Doenrade, Jabeek, Merkelbeek, Puth, Schinnen, Schinveld en Sweikhuizen en ligt op verschillende distributiepunten in Amstenrade, Hulsberg, Nuth, Oirsbeek, Schimmert, Vaesrade en Wijnandsrade. 

Een Journaaltje is een kleine advertentie die enkel uit tekst bestaat en wordt geplaatst in een geschikte rubriek, samen met andere Journaaltjes.
Een Journaaltje kost € 12,50 incl. btw. voor 4 regels. Daarna € 2,- per regel. Op 1 regel passen 30 tekens inclusief spaties. Betaling vooraf per bank: NL23 ABNA 0836 9387 47 t.n.v. Gendarme Multimedia o.v.v. de naam die u hieronder invult.

Aanlevertijden: Journaaltjes voor de eerstvolgende editie kunnen worden ingestuurd tot de vrijdag voor de verschijningsdatum. Na dit tijdstip wordt het Journaaltje in de daarop volgende editie geplaatst. 

Geef uw Journaaltje op

* verplichte velden
 

Door op verzenden te klikken plaatst u een advertentie-opdracht die in de aangegeven editie wordt geplaatst en - indien niet vooraf is betaald - nadien wordt gefactureerd, inclusief eventuele administratiekosten (€ 4,50). Door op verzenden te klikken gaat u hiermee akkoord.