Zangeres Laura Aussems
Zangeres Laura Aussems Laura Aussems

Fanfare St. Caecilia Wijnandsrade houdt concert “LET US ENTERTAIN YOU”

Nieuws

--- aangeleverde tekst buiten verantwoordelijkheid van de redactie ---

Op zaterdag 15 oktober 2022 zal Gemeenschapshuis Wijnandsrade omgetoverd worden tot een ware muziektempel waar de fanfare tezamen met solisten een spetterende muziekshow zal neerzetten onder de naam “LET US ENTERTAIN YOU”. Een concert met elementen van een theatervoorstelling, proms - en TOP2000 concert, waarbij de primaire doelstelling is het publiek te “entertainen” met een lach en een traan. 

Soms pop, soms jazzy, soms melancholisch, soms vrolijk. Maar vooral afwisselend en herkenbaar. Kijk er niet raar van op als tijdens dit concert kippenvel wordt afgewisseld met spontaan meezingen én niet stil kunnen blijven zitten.  Als het “metropole orkest van het zuiden”, zal de fanfare de solisten Laura Aussems en Rob Reyners begeleiden, maar ook zelf zorgen voor spektakel met bekende tophits. Presentatie en pianobegeleiding is in handen van Rob Mennen.

Kaartverkoop - Kaarten zijn vanaf 2 september 2022 verkrijgbaar bij Gemeenschapshuis Wijnandsrade, Brasserie Kasteel Wijnandsrade en de leden van de fanfare.

Voor meer informatie kunt u de website raadplegen: www.fanfarewijnandsrade.nl