Natuurmarkt in het Clemenspark | foto: Katja Waltmans
Natuurmarkt in het Clemenspark | foto: Katja Waltmans KatjaWaltmans

Nieuws week 45 -2

Algemeen

Rectificatie Ticketprijzen de Fureys

In de vorige uitgave van het Journaal stond een artikel over folkgroep de Fureys. De ticketprijs is hier niet volledig vermeld: de prijs voor een ticket is weliswaar zoals vermeld
€ 24,50 per stuk, maar hier komen nog servicekosten bij waardoor het totaalbedrag voor een kaartje op € 26,88 komt. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat is ontstaan door deze onvolledigheid.

RepairCafé in Schinveld

Schinveld Het eerstvolgende RepairCafé in Beekdaelen is op zaterdag 19 november van 10.00 tot 13.00 uur in het gebouw van het CMWW aan A ge Water 20 in Schinveld. De vrijwilligers staan weer klaar om je defecte spullen als elektrische apparatuur, kleding, fietsen, tuingereedschap te repareren of scharen of messen te slijpen. Klokkenmakers laten de klokjes weer zuiver tikken en tenslotte is er een boekenruil. Inloop is tot 12.30 uur, daarna worden geen reparaties meer aangenomen. Ook zonder kapotte spulletjes ben je van harte welkom voor een kop koffie of een praatje. Reparaties zijn gratis, een vrije gave wordt in dank aanvaard.

Natuurmarkt Clemensdomein

Rond het Clemensdomein en in het Clemenspark wordt zondag 13 november een natuurmarkt gehouden van 12.00 tot 17.00 uur met onder andere heerlijke verse reifkoeken en wafels. Geniet van demonstraties van oude ambachten en aantrekkelijke stands met zelfgemaakte producten als appelsap, likeur, honing, jam en zelfs kaarsen. Ook zijn er stands met woonaccessoires en sieraden tot heerlijke chocolade.

Nestkastjes timmeren met IVN Nuth

Nuth Onder deskundige leiding van gidsen van het IVN worden op zaterdag 19 november tussen 10.00 en 12.00 uur nestkatjes getimmerd in het IVN home aan de Voorsterstraat 2 in Nuth. Je hoeft geen lid te zijn om mee te doen. Kinderen tot 14 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. De workshop kost 5 euro per nestkastje. Neem je eigen hamer mee en meld je vooraf even aan via ivnnuth@gmail.com