Lizzy Goertzen uit Schinveld | foto: aangeleverd
Lizzy Goertzen uit Schinveld | foto: aangeleverd

CD met muziek van wijlen troubadour Joep Rademakers

Schinveld Een gloednieuwe CD met maar liefst 29 liedjes van Joep Rademakers, de troubadour uit Schinveld die vanwege zijn 90e geboortedag weer volop in de belangstelling staat, is verkrijgbaar voor €14,95. Heb je interesse in deze bijzondere cd vol luisterliedjes uit de jonge jaren van d'r Joep, loop dat eens binnen bij de verkoopadressen in het dorp: Plus Muijs, Jacky's bloemenschop, Biej de Tant, Het Vervolg, Heerlux, De Kem, de bibliotheek en Zen Bloem en Kado. Online bestellen kan via www.marlstone.nl/webshop. Een mooi cadeau-idee voor de komende feestdagen!

Sint bezoekt gymvereniging Olympia KFC

Schinveld Sint en zijn pieten brengen een bezoekje aan de allerjongste leden van gymvereniging Olympia uit Schinveld op vrijdag 25 november rond 17.45 uur. In de gymzaal van BMV De Sjinskoel zullen de kinderen hun kunsten tonen aan de Goed Heiligman. Ze laten zien dat ook zij goed over daken kunnen klimmen! Voor elk kind heeft de Sint een verrassing. Verzoek aan de ouders: zet jullie kinderen om 17.30 uur buiten bij de gymzaal af en haal ze weer op rond 18.40 uur. Meer info: www.gvolympiakfc.nl

Turnster Lizzy Goertzen succesvol

Schinveld Lizzy Goertzen van GV Olympia KFC uit Schinveld behaalde op zondag 13 november een derde plaats behaald tijdens haar eerste plaatsingswedstrijd, teams middenbouw niveau 5, in Panningen. Samen met drie meisjes van turnvereniging SVO Schinnen vormde zij een team. Met 137.400 punten wisten de dames de derde plek te bereiken. De volgende voorwedstrijd damesturnen is op zaterdag 28 januari.

Samen eten in Jabeek

Jabeek De kookploeg uit Jabeek heeft weer een heerlijk menu samengesteld voor wie graag samen wil eten op vrijdag 25 november in het Ontmoetingscentrum aan de Dorpsstraat 35 in Jabeek. Het menu: kippensoep, krielaardappeltjes, worteltjes met peultjes en gebraden ham in een roomsaus. Het toetje is een heerlijke koek. De kosten voor deze maaltijd bedragen € 8,00 per persoon. Wil je mee-eten? Meld je dan aan bij Christien Poelsma via christiendick@ziggo.nl of bel met 06 520 18 078.